A repülő szabadulószoba - családi, baráti kaland

A repülő szabadulószoba

(Kaland családoknak, baráti társaságoknak)

 *

Mi a feladat?

Képzeld el, hogy a családoddal, vagy egy baráti társasággal éppen repülőn utaztok, amikor valamilyen oknál fogva egyszer csak egyedül találjátok magatokat egy nagy utasszállító fedélzetén. Hogy miért? Első feladat: találjátok ki Ti a kerettörténetet! De akárhogy is, jelenleg az automata pilóta repüli az útvonalat. Még repüli. A rádió nem működik. A feladat, minél hamarabb letenni a gépet valahová, vagyis túlélni. Lehetséges? Talán nem, de mégis, vajon milyen közel jutunk a megoldáshoz? Azért lesz egy különös segítség...
A feladat megoldásához nem kell semmiféle különösebb felkészültség, pontosan elég annyi, amennyi bármelyik más szabadulószobás feladat megoldásához szükséges. Figyelem, logika, együttműködés, megtalálni, és feltenni a helyes kérdéseket.

És ahol mindez történik, egy valódi, működő pilótafülke, és mögötte még egy kis darab a repülőgépből. Tökéletes mozgás illúzió, a három projektor által vetített kép megteszi a magáét, a gyomrunkban érezzük.

A játék 2 órát vesz igénybe, ebből az első félóra felkészülés, a fontosabb tudnivalók (nem repülőgépvezetés oktatás), szabályok elmondása, ráhangolódás. Utána következik a tényleges gyakorlat, a szimuláció, amire 1 óra áll rendelkezésre. Majd a lezáró félórában megbeszéljük, mi történt, mit tehettünk volna másképpen, és egyáltalán, hogyan éreztük magunkat?

 

Képek - kattints

 

Kiknek ajánjuk?

Családoknak, baráti társaságoknak. Lehet ajándék, meglepetés, és egyáltalán, egy jó buli. Az élmény rendkívüli, ezt garantáljuk. De mivel a rendelkezésre álló tér értelemszerűen nem túl nagy, az ideális létszám 4-6 fő, de maximum 8. 

 

Jelentkezés, megrendelés - kattints

 

Helyszín

Egy Boráros térhez közeli telephely, ahol igyekeztek megteremteni egy valódi repülőtéri környezet hangulatát, mintegy már a belépéstől kezdve segítve az elkövetkező élményekre történő ráhangolódást.

 

Remélve, hogy hamarosan találkozunk:

Geréb János

okl. villamosmérnök, tréner
"repülőgép-szimulátor pilóta"
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+36 30 9211827