Coaching

Ketten ülünk egy picike négyszemélyes repülőgépben, Ön az utas és én a pilóta. Gyönyörű tájak felett repülünk, az idő szép, szellő sem rebben. De egyszer csak mégis történik valami rendkívüli…

Beszélgessünk előtte egy kicsit, utána pedig jól beszéljük meg mi történt, túléltük-e a kalandot, vagy csak majdnem, és ha nem, meddig jutottunk? De akárhogy is, megtudott-e önmagáról valami újat, vagy abszolút működtek a már jól ismert kompetenciák és kihozta magából az optimumot? Vagy esetleg fejleszteni kéne valamely készségét? A helyzetre adott válaszreakciói mutatnak-e valamiféle hasonlóságot a munkában vagy a magánéletben tanúsított viselkedésmintáival?

Vonjuk le a tanulságokat, ha vannak, de legfőképpen érezze jól magát!

Azért coaching, mert csak ketten vagyunk, így ez az Ön személyes kalandja Önről szóló tanulságokkal, és azért nem coaching a klasszikus értelemben, mert nem folyamat, csak egy kaland. De természetesen lehet ez egy valódi coaching folyamat része is, ahol az ön személyes trénere ott ül velünk a gépen, a hátsó ülésen, és így vele beszélheti majd meg a szokásos módon a történéseket.

A helyszín, ahol a technikát béreljük, egy Boráros térhez közeli telephely, ahol igyekeztek megteremteni egy valódi repülőtéri környezet hangulatát, mintegy már a belépéstől kezdve segítve az elkövetkező élményekre történő ráhangolódást.

Remélem hamarosan találkozunk...

Geréb János
okl. villamosmérnök, tréner
"repülőgép-szimulátor pilóta"

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

T: +36 30 9211827Cessna 172 Skyhawk