Telerepcsi

Telerepcsi

Részvétel a repülő szabadulószoba kalandban egyéni jelentkezéssel

Mi van, ha a repülő szabadulószoba (kattintson ide, nézze meg) kalandban leírt helyzetbe egy csoport olyan ember kerül, akik nem ismerik egymást. Elvégre a valódi utazási körülmények közt is többnyire ez a helyzet. Egyedül, vagy a párunkkal, a családdal, vagy egy-két ismerősünkkel utazunk sok ismeretlen ember társaságában a repülőn. Legyen most így ebben a kalandban is.

Jelentkezzen, és válassza ki, mely árkategóriák felelnének meg Önnek:

csoport létszám (fő) ár/fő időpont
1 36 000 Ft  egyedi egyeztetés
2 18 000 Ft  egyedi egyeztetés
3 12 000 Ft  egyedi egyeztetés
4 9 000 Ft  egyedi egyeztetés
5 7 200 Ft  fix időpont
6 6 000 Ft  fix időpont
7 5 100 Ft  fix időpont

Kérem küldjön egy e-mail-t a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, amelyben megjelöli, hogy hány fővel és hány fős csoportban kíván résztvenni (1,2,3,4,5,6,7). Több csoport is megjelölhető, így például megadható a kívánt minimum, illetve maximum csoportlétszám. Példa: 2 fővel az 5, vagy 6 fős csoportban szeretnék résztvenni a ... időpontban. Ahogy egy csoport összeáll, értesítjük a résztvevőket. Fix időpont esetén a megadott időpont előtt 2 nappal zárjuk le a jelentkezést, ha addig nem kapott értesítést, akkor próbálkozzon a következő időponttal. Előfordulhat túljelentkezés is, ilyenkor a jelentkezési sorrend dönt, és mindenki értesítést kap a történtekről.

4 főig vállalom az egyedi időpontegyeztetést, azaz megpróbáljuk megtalálni azt az időpontot, amely az összes résztvevőnek és a szimulátor központnak is megfelelő. A magasabb létszámú csoportokba jelentkezők csak az előre megadott fix időpontok közül választhatnak.

Fix időpontok:
Kérem érdeklődjön az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Remélem nemsokára találkozunk!

Geréb János

okl. villamosmérnök, tréner
"repülőgép-szimulátor pilóta"
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+36 30 9211827