Válasszon nyelvet

A Repülő Szabadulószoba

(Kaland családoknak, baráti társaságoknak)

*


baj van a piltvalValami baj van a pilótánkkal!!!

Mi a feladat?
Képzeld el, hogy családoddal, vagy egy baráti társasággal éppen repülőn utaztok, amikor valamilyen oknál fogva egyszer csak egyedül találjátok magatokat egy nagy utasszállító fedélzetén. Hogy miért? Első feladat: találjátok ki Ti a kerettörténetet! De akárhogy is, jelenleg az automatapilóta repüli az útvonalat. Még repüli. A rádió nem működik. A feladat, minél hamarabb letenni a gépet valahová, vagyis túlélni. Lehetséges? Talán nem, de mégis, vajon milyen közel jutunk a megoldáshoz? Azért lesz egy különös segítség...

A feladat megoldásához nem kell semmiféle különösebb felkészültség, pontosan elég annyi, amennyi bármely más szabadulószobás feladat megoldásához szükséges. Figyelem, logika, együttműködés, megtalálni, és feltenni a helyes kérdéseket.

És ahol mindez történik, egy valódi, működő pilótafülke, és mögötte még egy kis darab a repülőgépből. Tökéletes mozgás illúzió, a három projektor által vetített kép megteszi a magáét, a gyomrunkban érezzük.

A játék 2 órát vesz igénybe, ebből az első félóra felkészülés, a fontosabb tudnivalók (nem repülőgépvezetés oktatás), szabályok elmondása, ráhangolódás. Utána következik a tényleges gyakorlat, a szimuláció, amire 1 óra áll rendelkezésre. Majd a lezáró félórában megbeszéljük, mi történt, mit tehettünk volna másképpen, és egyáltalán, hogyan éreztük magunkat?

Kiknek ajánjuk?

Családoknak, baráti társaságoknak. Lehet ajándék, meglepetés, és egyáltalán, egy jó buli. Az élmény rendkívüli, ezt garantáljuk. De mivel a rendelkezésre álló tér értelemszerűen nem túl nagy, az ideális létszám 4-6 fő, de maximum 8. 

Helyszín

Budapesten, egy Boráros térhez közeli telephely, ahol igyekeztek megteremteni egy valódi repülőtéri környezet hangulatát, mintegy már a belépéstől kezdve segítve az elkövetkező élményekre történő ráhangolódást.

Árak

Képek

Remélve, hogy hamarosan találkozunk:

Geréb János

okl. villamosmérnök, tréner
"repülőgép-szimulátor pilóta"
 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+36 30 9211827