Válasszon nyelvet

Coaching a pilótafülkében

Ketten ülünk egy picike négyszemélyes repülőgépben, Ön az utas és én a pilóta. Gyönyörű tájak felett repülünk, az idő szép, szellő sem rebben. De egyszer csak mégis történik valami rendkívüli…


Cessna 172 Skyhawk

Beszélgessünk előtte egy kicsit, utána pedig jól beszéljük meg mi történt, túléltük-e a kalandot, vagy csak majdnem, és ha nem, meddig jutottunk? De akárhogy is, megtudott-e önmagáról valami újat, vagy abszolút működtek a már jól ismert kompetenciák és kihozta magából az optimumot? Vagy esetleg fejleszteni kéne valamely készségét? A helyzetre adott válaszreakciói mutatnak-e valamiféle hasonlóságot a munkában vagy a magánéletben tanúsított viselkedésmintáival?

Vonjuk le a tanulságokat, ha vannak, de legfőképpen érezze jól magát!

Azért coaching, mert csak ketten vagyunk, így ez az Ön személyes kalandja Önről szóló tanulságokkal, és azért nem coaching a klasszikus értelemben, mert nem folyamat, csak egy kaland. De természetesen lehet ez egy valódi coaching folyamat része is, ahol az ön személyes trénere ott ül velünk a gépen, a hátsó ülésen, és így vele beszélheti majd meg a szokásos módon a történéseket.

A helyszín, ahol a technikát béreljük, egy Boráros térhez közeli telephely, ahol igyekeztek megteremteni egy valódi repülőtéri környezet hangulatát, mintegy már a belépéstől kezdve segítve az elkövetkező élményekre történő ráhangolódást.

Remélem hamarosan találkozunk...

Geréb János
okl. villamosmérnök, tréner
"repülőgép-szimulátor pilóta"

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

T: +36 30 9211827